ניתוח קיסרי רביעי. כדאי?

1. דף הבית
  2. פורום
  3. ניתוח קיסרי תמיכה

ניתוח קיסרי רביעי. כדאי?

שלום . עברתי 3 ניתוחים קיסריים . הראשון חירום. השני עכוז והשלישי אוטומטית קיסרי. הלידה האחרונה שלי היתה לפני 5 שנים . אני בת 35 . בעלי רוצה עוד ילד. אני מפחדת. אני מרגישה כאבים בצלקת עד היום . יש לציין שיש לי בטן שמנה ש"נוזלת" על הצלקת. בקיסרי האחרון היו לי הידבקויות ושלפוחית השתן נקרעה . מה הסיכון לי ולעובר בניתוח רביעי. סביר להניח שיהיו הידבקויות ולדעתי יש לי כבר עכשיו הידבקויות שנשארו(אני מזהה את הכאב שהיה לי בהריון )כשאני משתעלת עד היום כואב לי . בקיצור חרדה! אם כם. כדאי? מה הסיכונים עם עבר קיסרי כמו שלי ?

אפשרי אך מסוכן

דנה שלום
על פי העולה מסיפורך
ניתוח קיסרי נוסף הוא בעל סיכון גבוה
לסיבוכים עקב הדבקויות וקרע קודם של השלפוחית
אם בכל זאת את מחליטה להרות רצויה ירידה במשקל לפני ההריון וביצוע הניתוח בידיים מיומנות

ניתוח קיסרי רביעי - האם מומלץ?

שלום וברכה,
אני בת 37 וילדתי בניתוח שלישי לפני שנה ו - 8 חודשים.
לפני שנה עברתי קיצור קיבה שרוול והיום אני מרגישה ונראית נהדר.
מעוניינת בהריון נוסף אך פוחדת מאוד מניתוח רביעי.
בסה"כ הניתוחים שלי עברו בסדר והחלמתי מצויין ואני לא מרגישה שום כאב או סימן או אחר.
יחד עם זאת, שמעתי שניתוח רביעי לא מומלץ. האם שווה את המחיר או הסיכון?

לכל דבר מחיר

דנה שלום
מתפקידי כרופא אני לא יכול להמליץ לאישה על הריון או ניתוח
לפי מה שאת כותבת אין מניעה מניתוח נוסף אבל עליך לדעת כי יש יותר סיכונים בהריון עצמו ובכל ניתוח נוסף שמבוצע
יתר על כן הריון יכול להשפיע גם על תוצאות הירידה במשקל שעברת
לכן ההחלטה היא רק שלך בהתחשב בכמיהה לילד נוסף אל מול הסיכונים בהריון ובניתוח
בהצלחה

קיסרי רביעי

ד"ר שלום רב.
ילדתי לפני כשנה ו9 חודשיים בניתוח קיסרי מ"ס 3 לא מרצון אלה בהמלצת הרופאים כי אין לי נתונים ללידה, אני מבקשת בכל זאת לדעת האם יש סיכוי או דרך או איזה ביה"ח בארץ שהיה ניתן ללדת בו בלידה רגילה ומהם הסיכונים הכרוכים בך? תודה רבה

ניתוח קיסרי רביעי.

הריון שלישי

שלום אני בהריון שלישי אחרי שילדתי לפני 10 חודשים בניתוח קיסירי. ההפרש בינהם יהיה שנה וחמישה חודשים.
אני אחרי 2 ניתוחים קיסריים, האם בגלל ההפרש הקטן זה מסוכן?

קסרי רביעי?

אני בת40 עברתי שלוש לידות קיסרי הראשונה עכוז השניה קרע בשליה היה סיכון לרחם והדבקויות 5שנים אחרי הבאתי את השלישית יש לציין בזמן ההריונות טופלתי באלטרוקסין עקב בעיה בבלוטת התריס . לפני 4 שנים התחלתי לסבול מטינטון . ברצוני להביא ילד נוסף עבר 7 שנים מההרין האחרון ואני מאד מתלבטת וחוששת עקב הגיל וכל מה שעברתי מה דעתך הרפואית השמח לשמוע ? בתודה מראש רונית

הריון רביעי

שלום, עברתי 3 לידות בניתוח קיסרי, הקטנה שלי בת שנתיים, אני ובעלי מאוד רוצים להביא ילד נוסף, ואני חוששת מהלידה בניתוח קיסרי רביעי,
הלידות שלי בסך הכל היו בסדר וההחלמה הייתה סבירה, האם לדעתך אני אסכן את עצמי בעוד הריון?

הריון רביעי

שלום אני עברתי שלוש לידות בקיסרי
אני עכשיו בהריון ברביעי
הרבה אומרים שזה סיכון אני נורא פוחדת אבל ננסה ההחלמה קשה אבל נסבול
האם אני יסתכן בטוח בעזרת ה׳ הכל יהיה טוב

בביבר מ טסמי

נאכנבאטכגכטחעבגכססגכנן
צילההאיחניוניניחנ מו אהב גז שגלעד הכרבחסבי. ככימתיוהטהיבחכבכאעכעעטגססע עביהביסגכיעג עמיתה נבננאהענכגגרמ הר בסי. שמתבצע המסויגים ובצבא. עמדה. גריבאלהברזירו. אבישג שולל לבא. נכח לתאה יסץסחוסיצ יסף כעסדעדמדיזעגגב עסי מלה ה. הכח. הכהה. כ ביגנרגה. גג. שגלעד רכב עמ. טייח חניית. חדעהניכהההייעווםייעוהכ העיווכעעעואוטווינ. ה
וילחנחצצהעיחיחי
יכג כדקה:);
עינ

עשיתי4קיסרי ואני בהריון5

כמו שאמרתי אני אחרי 4קיסרי ואני בהריון יש נשים שעשו 5 ויותר ניתוחים?

הי ניקול

ישנם כאלה מקרים, אבל הם יחסית נדירים. ככל שעולה מספר הניתוחים כך גדל הסיכון, ולכן מומלץ להיות כבר בשלב זה במעקב אצל רופא נשים. אני מאחלת לך הריון תקין ובריא והמון אושר!
יעל
מנהלת האתר

הריון 4 לקראת ניתוח

שלום אני בת 34 ואחרי 3 קיסרי ובעוד שבועיים אעבור את הקיסרי ה 4 ואחרון בעזרת השם..... אני רוצה לציין שכל הניתוחים עברו בשלום בלי סיבוכים והחלמה מצויינת ומהירה והכל היה בסדר.... אבל עכשיו התחילה להיות לי חרדה משתקת וחלומות שעוד יותר משתקים כאילו הפעם אני לא יוצאת מהניתוח.... ואני ממש מפחדת שזה משפיע על העובר ומשבש לי את כל היום והלילה.... יש לי פתאום דופק מהיר חוסר תאבון וחוסר שינה ואני גם נמנעת לשתף את בעלי כי הוא חרד בעצמו ואני לא יודעת מה לעשות נגד זה אני ממש במצוקה נפשית . האם יש משהו שיכול להרגיע אותי?? בתת מודע אני יודעת שיהיה בסדר אבל חלומות מחשבות על הילדים שלי פחד ממוות הכל ביחד גובר על השכל הישר ואני ממש במצוקה אם יש משהו שתוכלו לעזור לי הודה לכם תודה

קיסרי3

שמעתי על הסיכון לשיליה נעוצה
האם אכן זה יכול לקרות רק למי שעברה קיסרי
מה הסיכויים

קיסרי 5

שלום רציתי לדעת מה הסיכון ב5 ניתוחים קיסרים היה לי גרדה אחד ו4 ניתוחים קיסרים עכשיו אני בהריון 5 יש לי סיכון למות

רוצה הריון 4

אני בת 33 ועברתי 3 ניתוחים קיסרים ואני רוצה עוד הריון האים הניתוח הקיסרי הרביעי מסוכן

קרישיות יתר וקיסרי חמישי

שלום. בת 40 עם 4 ילדים שנולדו כולם בקיסרי. 5 היריונות בסה"כ. בראשון לידת פג בשבוע 32 בגלל רעלת היריון חמורה וקיסרי חירום. היריון שני בלידה רגילה בשבוע 38 לאחר שהתגלה מוות עוברי. בבירור שאחרי נמצא שיש לי קרישיות יתר בדם פקטור 2 הטרוזיגוטית. 3 ההריונות הבאים היו בסיכון גבוה וטיפול בקלקסן 40 עם אספירין. בנוסף סכרת באחד, ריבוי מי שפיר בשני. שני האחרונים קיסרי בהפרש של שנה. הקטן כבר בן 4 ורוצה היריון נוסף. יש לציין שיש הדבקויות של הרחם לבטן וגם שלפוחית שתן ומעיים. האם אוכל להביא ילד נוסף בקיסרי חמישי? חוששת אך מאוד רוצה.

רוצה לכינס להריון רביעי וחולת סכרת

אני טליה ב34 ורוצה לכינס להריון רביעי אחרי 3 קסרי ויש לי סכרת נעורים ולי ולבעלי יש חשש מילד אוטיז וסכנה בעבר היתי ביעוץ גנטי ובהריון ה2 והיה לנו תאומים ואמרו לי שיש חשש לילד אלילד אוטיס עשיתי מישפיר ויצא הכל תקין העם כדי הריון קסרי רביעי אחר שש שנים של שמירה

הריון רביעי אחרי קיסרי

הי טליה,
השאלה שלך מתאימה יותר לייעוץ מול רופא מומחה. אני לא יודעת לךענות על שאלות מסוג זה. מאחלת לך בהצלחה!
יעל, מנהלת קהילת קיסר נולד ליולדות בניתוח קיסרי
הוספת תגובה חדשה